Felhasználó
|
THX
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Adminisztrátor
|
Fasza volt jatszani, gg mindenki. Fogadjunk egyedul tobb sört ittam kozben mint Ti.
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Nyugodt lehetsz, szerintem kettővel is.
|
Felhasználó
|
Grat ! XD jobbulást
Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Felhasználó
|
Ismételjük meg majd es nezzuk meg ki issza a legtobb sort
Igen, eltűnt a bannerem
Fiatalabb vagyok mint barna |
Felhasználó
|
Itt az össz képem ha elemezni akarja valaki:
[Fight_Club] 740-383 Professional Ismételjük meg majd es nezzuk meg ki issza a legtobb sort
Vesztenék, engem 2 sör kiüt ! Legutóbb szerkesztve SnowFlake által. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Adminisztrátor
|
Max Ti akar(hat)jatok, vagy Kungfus. Mi csak ugy voltunk. Am jah, majd lehet visszavago felolem. Ez a minden fegyo lehet jo volt szerintem, szerintetek?
Honlapom | StickTool letöltés | Modolás tutorialok | Script készítő
Megkel, hogy mondjam elégé nedves
|
Felhasználó
|
Nekem nem volt problémám vele sose milyen fegyók legyenek, tudtam volna hogy free lesz gyurtam volna Quaddal a régi idők emlékére!
Persze már rég polt a kezemben így nem mertem bevállalni. Ott volt Davi, meg Flowerine meg Yeti, Bujdi, aki nagyon gyűjtötte így is a killt , de mi 3-an Husival, Tinbával is tettünk hozzá! Köszi mindenkinek hogy ott volt és remélem jól érezte magát ! Külön Grat a Győztesnek! Legutóbb szerkesztve SnowFlake által. Aki a FERRARIT szereti rossz ember nem lehet!
|
Elit
|
Szerintem sem volt egyébként rossz, bár ez a quadozás (nálunk is) nem volt bejövős, meg a kempelések, de ennek ellenére jó volt úgy játszani, hogy nem 4-en voltunk fent. Én egyébként simán játszanék egy olyan cw-t is, ahol csak robbanó fegyó van, vagy csak m8-hpl, na azok inkább funok, mint ez
|
Felhasználó
|
Egyébként ez a Kungos ötlet tetszik nagyon, ezt adnám én is ujra ennyi embert összehozni, aztán nyomatni így hogy Kung mondta.
|
Idézet